Webiroom Neuvottelutilat

Onko neuvotteluhuoneesi ilme, akustointi ja tekniikka kunnossa, kun asiakkaasi kohtaavat sinut enenevissä määrin verkossa?

Autamme sinua erottumaan

Webiroom on tilasuunnittelun konsepti, jolla neuvottelutilasi toiminnallisuus ja visuaalisuus päivitetään vastaamaan etäneuvottelujen tarpeita.

Tila ja sen visuaalinen ilme, AV-tekniset ratkaisut ja akustointi suunnitellaan kokonaisuudeksi, joka tukee brändiäsi paikan päällä, etätapaamisissa, webinaareissa ja streamauksissa.

Voimme suunnitella Webiroomin avaimet käteen –ratkaisuna tyhjään tilaan tai rakentaa kanssasi kokonaisuuden tarvittavista elementeistä.

Webiroom - Esimerkkitoteutus
Brändiäsi tukeva tilasuunnittelu

Suunnittelemme yrityksesi brändiä tukevan ilmeen, joka välittyy myös verkon yli. Tilan toiminnallisuudessa ja visuaalisuudessa huomioidaan käytettävyys, tekniset vaatimukset ja brändisi identiteetti.

Tekniikka kuntoon laadukkailla ratkaisuilla

Tuemme neuvottelujen onnistumista laadukkaan kokoustekniikan avulla. Webiroomin AV-tekniset ratkaisut mitoitetaan tarpeidesi mukaan.

Ergonominen ja laadukas kalustus

Webiroomin kalustus skaalautuu tarpeidesi mukaan. Valmiskalusteiden valikoimaa täydentävät puuseppiemme tekemät mittatilauskalusteet. Voimme myös kunnostaa ja modifioida nykyisiä kalusteitasi vastaamaan paremmin tarpeitasi.

Haittaäänistä eroon akustoinnilla

Etäpalavereissa onnistuneen akustoinnin merkitys korostuu. Akustointiratkaisumme parantavat viihtyvyyttä, leikkaamalla kaiun ja vaimentamalla haittaäänet.

Kokoa oma pakettisi!

Webiroom skaalautuu tarpeisiisi. Voit tilata meiltä tilasuunnittelun ja toteutuksen avaimet käteen –pakettina tai poimia tarvitsemasi palvelut.

Visuaalinen ilme

Webiroom suunnitellaan aina toiveidesi mukaan.  Sisustusarkkitehtimme huomiovat suunnittelussa tilan toiminnallisuuden, AV-tekniset ratkaisut ja toiveesi visuaalisen ilmeen osalta. Tavoitteena on tukea brändikokemusta paitsi tilassa myös verkossa.

Visuaalinen keinovalikoimamme ei lopu kesken. Kuvatuotannossamme syntyvät näyttävät kuvatapetit, suurkuvatulosteet, logoelementit ja teippaukset.

AV-tekniikka

AV-tekninen suunnittelu integroituu sisustussuunnitteluun saumattomasti ja varmistaa, että tekniikka paitsi toimii myös tukee asiakaskokemusta.

Osaamisemme kattaa kuvansiirtoon, esitystekniikkaan ja äänentoistoon liittyvät palvelut.

Toteutamme ratkaisun merkkiriippumattomasti, skaalaten sen vastaamaan tarpeitasi. Saat meiltä myös järjestelmän käyttöopastuksen ja tukipalvelut.

Akustointi

Akustointiratkaisujemme avulla tilan viihtyvyys paranee. Suunnittelemme häiriöääniä ehkäisevän ratkaisun, jossa akustointitarpeiden lisäksi huomioidaan myös materiaalien visuaalisuus.

Hyödynnämme toteutuksissa akustomattoja ja -paneeleja sekä sisutuksellisia akustoelementtejä.

Kalusteet

Neuvottelutilan kalustus suunnitellaan toimittajariippumattomasti, valiten
tilaasi ja budjettiisi sopivin ratkaisu.

Puusepänverstaallamme syntyvät kalusteet myös erikoistarpeisiin. Näyttökalusteet, erikoismitoitut neuvottelupöydät sekä työtasot viimeistelevät tilasi.

Voimme myös huoltaa tai muokata nykyiset kalusteesi nykyaikaisiksi: asennamme tekniikkaluukut, kunnostamme pinnat ja luomme rungoille uuden ilmeen.

Investoi tulevaisuuden tiloihin

Toteutuksen hinta riippuu tarpeistasi ja valituista palveluista. Tartu ilmaiseen kartoitustarjoukseemme, niin rakennamme budjettiisi sopivan ehdotuksen.
Tutustu hintoihin oheisen esimerkkitoteutuksen kautta.

Visuaalinen ilme – 800 €

Tulostetapetti 8 m2
Huurreteipatut lasit 7 m2

AV-tekniikkapaketti #1 – 5500 €

70” screen
Web-kamera ja kaiutinpaketti
Mittatilaustyönä tehty kaluste screenille ja tekniikalle
Kaapelikouru ja johdotukset

Akustointi – 1360 €

Akustomatto 15 m2
Brändätyt akustopaneelit

Palvelut – 3690 €

Asennustyö
AV-tekninen työ
Kuljetukset

Tämän kokonaisuuden hinta asennettuna pk-seudulle, ilman kalusteita.

11350 € + alv

Hinta ei sisällä neuvotteluhuoneen kalustusta. Suunnittelutyö laskutetaan erikseen toteutuneiden tuntien mukaisesti 85 eur/h. Arviohinta 15 m2 tilan suunnittelutyöstä 2 550 euroa + alv.

Tilaa ilmainen kartoitus!

Kiinnostuitko?

Kutsu meidät ilmaiseen kartoitustapaamiseen, niin rakennamme sinulle ehdotuksen toimivasta kokonaisuudesta!

Jätä meille sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumero, niin otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavana arkipäivänä.